Laptop batterieOm oss

Om oss

Våra mål är att erbjuda produkter av stort värde för våra kunder och för att utveckla den befintliga kundbasen. Du är välkommen att bläddra vår webbshop och kontakta oss om du har några frågor.
Vilka är vi och vad gör vi för?
Vi är en tillverkare, en representant och återförsäljare av bärbara batterier, videokamera batterier, kamera batterier, sladdlösa elverktyg batterier, batteriladdare och andra tillbehör.
ansvarsfriskrivning
De batterier och andra produkter som levereras av vårt företag är [ersättning för] säljs för användning med vissa produkttillverkare, och alla hänvisningar till produkter eller varumärken som tillhör sådana företag är enbart i syfte att identifiera de tillverkare som våra produkter [är ersättning för] kan användas. Företaget och den här webbplatsen är varken ansluten, tillstånd av, licensieras genom distributörer för, och inte heller på något sätt relaterat till dessa tillverkare, inte heller de produkter som erbjuds till försäljning via vår webbplats tillverkats av eller säljs med tillstånd av tillverkarna som våra produkter [är ersättning för] kan användas. Vi har framgångsrikt handel på nätet sedan 2005, i samarbete med andra uttalad handelsföretag från början. Omfattande kunskaper, engagemang för sourcing högkvalitativa produkter, underhåll av stora lager och snabba leveranser, etc. möjligt för oss att leverans av stora sorter av pålitliga produkter för stora företag och enskilda användare. Vi har över 3000 produkter som är nära handelspriset.
Vi är specialiserade på försäljning av uppladdningsbara ersättningsbatterier för bärbara datorer, elverktyg, videokameror, digitalkameror, mobiltelefoner, handdatorer, skannrar, spelare, MP3, batteriladdare och andra tillbehör. Våra kunder finns många stora företag, myndigheter och utbildningsinstitutioner samt tiotusentals enskilda kunder i Storbritannien och Irland.
Som alla våra produkter är direkt köps från uttalade tillverkare, kan vi verkligen erbjuda högkvalitativa produkter till otroligt lågt pris. Förutom det allt bredare utbud av produkter vi säljer, vi också för att få högkvalitativa produkter till kunder till rimliga priser med bästa kundservice. Alla produkter kommer med ett års garanti.
Vi samlar bara den information som krävs för att bearbeta din order som hålls helt konfidentiellt och inte säljas eller distribueras till någon tredje part. Kreditkortsnummer raderas automatiskt efter att bearbetas. Du kan känna sig tryggare som globala enheter har aldrig haft en enda instans av bedräglig användning av kreditkort. Om du fortfarande fråga om internetsäkerhet, kan du kontakta oss per telefon.
Contacter:

E-post: order@se-batteri.com

Adress:
E-mailem: order@se-batteri.com

Kevin Ge
ROOM 517,NEW CITY CENTRE,2 LEI YUE MUN ROAD,KWUN TONG,
KOWLOON,
HONG KONG
Tel: 0086 13714905805 (CN)
Adressen ovan är för kundservice, inte en returadress.
Back to Top